Att producera sig själv

Med tanke på att jag sitter där jag sitter, på en vindsvåning i Umeå, så är jag nog ingen fena på att visa upp mig själv. Jag ser väl egentligen inget större problem med det, jag håller mig till min plattform, det vill säga vardagsrummet. Ibland har jag jag tur, för jag har drivna vänner, och får då gästa deras spelningar. Till exempel som de gångerna på Pipes i Umeå. Öppen scen. Nu har det varit rätt speldött ett tag men jag väntar och hoppas på mirakel. Kanske ringer det någon imorgon, efter att ha läst det här, och säger ”vi vill att du spelar på vår skitstora arena inför asmånga folk!”?

Nej, allvar. Jag ska ta tag. Ta i. Sen. Nu vill jag bara tipsa om en fantastiskt bra låt (det kommer ni kunna se mycket av här framöver, fina musiktips alltså). Jessie Ware – Taking In Water